-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g1601g400kcal20.8g64.1g4.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1601g2658kcal304.3g0g160.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow601g150kcal5.4g28.8g1.8g0g
Paprika punainen 641g188kcal6g28.8g2.6g12.2g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)44g123kcal4.1g7.9g8.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g7104kcal684.4g270.8g355.8g28.8g
Valittu annoskoko4608g3552kcal342.2g135.4g177.9g14.4g
Annoskoko puolitettuna2304g1776kcal171.1g67.7g89g7.2g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479