Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g724g3257kcal55.7g492.2g115.8g26.1g
Voi 201g1458kcal2.4g0.8g163.5g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g804g2855kcal46.6g24.1g285.5g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g804g2171kcal64.3g96.5g160.8g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g1206g1327kcal6g180.9g60.3g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 241g721kcal0g50.4g35.6g0g
Kahvilikööri241g692kcal0g79.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini32g112kcal27.5g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g129kcal0g31.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g322g1287kcal0g321.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g28019kcal405g2555g1643g52.2g
Valittu annoskoko4608g14009kcal202.5g1277.5g821.5g26.1g
Annoskoko puolitettuna2304g7005kcal101.3g638.8g410.8g13.1g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743