Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1393g4780kcal142g975.2g16.7g48.8g
Sokeri 911g3697kcal0g910g0g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Margariini, 60%, Rainbow670g3684kcal6g6g401.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)268g338kcal29.5g0.8g24.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)536g172kcal17.7g24.1g0g0g
Mustikka metsä- 804g354kcal4g51.4g4.8g26.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g26142kcal401.2g3955.2g895g150.8g
Valittu annoskoko4608g13071kcal200.6g1977.6g447.5g75.4g
Annoskoko puolitettuna2304g6536kcal100.3g988.8g223.8g37.7g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105