Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki1997g1358kcal243.6g77.9g4g0g
Edam 24% (Arla)1198g3833kcal311.5g0g287.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1086g1369kcal119.5g3.3g97.8g0g
Vehnälese 96g219kcal12.8g14.8g4.3g35.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 192g583kcal16.8g106.2g3.6g26.6g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g14862kcal1412.6g434.6g794.4g125.4g
Valittu annoskoko4608g7431kcal706.3g217.3g397.2g62.7g
Annoskoko puolitettuna2304g3715kcal353.2g108.7g198.6g31.4g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577