Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 792g1130kcal99g2.4g81.2g0g
Sokeri 918g3726kcal0g917.1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)720g5184kcal5.8g5.8g576g0g
Vehnäjauho puolikarkea 936g3212kcal95.4g655.2g11.2g32.8g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 360g164kcal10.8g17.3g5.4g0g
Sokeri 306g1242kcal0g305.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 72g247kcal7.3g50.4g0.9g2.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 108g49kcal3.2g5.2g1.6g0g
Mantelilastu (A la meira)360g2160kcal86.4g23.8g194.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g34354kcal619.6g3993g1741.4g71g
Valittu annoskoko4608g17177kcal309.8g1996.5g870.7g35.5g
Annoskoko puolitettuna2304g8589kcal154.9g998.3g435.4g17.8g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928