Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g384g2803kcal3.8g3.8g307.2g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g2880g9648kcal374.4g1958.4g43.2g184.3g
Kanttarelli, tuore, annos 50g480g72kcal8.6g1.9g2.4g10.6g
Sipuli (kuorittu)288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g96g45kcal1.4g7g1.2g2.9g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g480g1862kcal158.4g0g136.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g29017kcal1100.6g3969.8g981.8g405.4g
Valittu annoskoko4608g14509kcal550.3g1984.9g490.9g202.7g
Annoskoko puolitettuna2304g7254kcal275.2g992.5g245.5g101.4g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333