Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3206g925kcal32.1g147.5g9.6g57.7g
Vehnälese 48g110kcal6.4g7.4g2.2g18g
Vesi641g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g321g1090kcal6.4g9.6g112.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu385g485kcal42.3g1.2g34.6g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g8g32kcal0.1g7.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g5282kcal174.6g347g317.2g151.4g
Valittu annoskoko4608g2641kcal87.3g173.5g158.6g75.7g
Annoskoko puolitettuna2304g1320kcal43.7g86.8g79.3g37.9g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060