Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.6g1g12g
Bataatti, kuorittu 240g194kcal3.8g40.4g0.1g7.2g
Palsternakka 120g76kcal0.6g14.2g0.5g5.4g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 24g73kcal2.3g3.2g5.6g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu24g19kcal0.4g4.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g3107kcal101.6g493.4g70g72.6g
Valittu annoskoko4608g1553kcal50.8g246.7g35g36.3g
Annoskoko puolitettuna2304g777kcal25.4g123.4g17.5g18.2g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097