Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g3614g5168kcal722.8g0g253g0g
Kananmuna kuoreton 542g773kcal67.8g1.6g55.6g0g
Lanttu 452g130kcal4.5g20.8g1.4g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g12144kcal1590.2g44.8g620g16.2g
Valittu annoskoko4608g6072kcal795.1g22.4g310g8.1g
Annoskoko puolitettuna2304g3036kcal397.6g11.2g155g4.1g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893