Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g590g2007kcal76.7g398.4g10g31.3g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1265g380kcal36.4g45.5g1.3g0g
Kuivahiiva, annos 11g51g182kcal22.8g20.2g3g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma169g540kcal0.2g124.8g0g0g
Voi 422g3058kcal5g1.7g342.8g0g
Tattarijauho, Vijatuote2108g7378kcal274g1475.6g29.5g111.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g27089kcal830.2g4132.4g773.2g286g
Valittu annoskoko4608g13544kcal415.1g2066.2g386.6g143g
Annoskoko puolitettuna2304g6772kcal207.6g1033.1g193.3g71.5g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381963