Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1365g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 387g1570kcal0g386.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g68g212kcal7.5g41g4.8g19.1g
Kananmuna, omega, 1 kpl125g163kcal16.4g0.4g10.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2071g7105kcal211g1449.5g24.8g72.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl455g4096kcal0g0g455.1g0g
Hiiva 114g85kcal14.9g1.3g0.5g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g26462kcal499.6g3757.4g991.2g199g
Valittu annoskoko4608g13231kcal249.8g1878.7g495.6g99.5g
Annoskoko puolitettuna2304g6616kcal124.9g939.4g247.8g49.8g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693