Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g25g96kcal1.7g15.2g6.7g0g
Flora, vihreä 70%3.8g23kcal0g0g2.6g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%25g28kcal2.7g0.9g1.3g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g56g225kcal0g56.3g0g0g
Porkkanaraaste 200g91g25kcal0.5g4.8g0.2g2.3g
Rypsiöljy rainbow23g209kcal0g0g23.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu55g69kcal6.1g0.2g5g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)11g66kcal2.3g0.7g5.9g0.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl85g340kcal0g85g0g0g
Vehnäjauho X-tra78g271kcal10.1g55g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana922g2745kcal47.6g445.2g91.8g6.4g
Valittu annoskoko461g1373kcal23.8g222.6g45.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna231g686kcal11.9g111.3g23g1.6g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496