BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g144g144kcal4.3g20.1g5.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Chili paprika punainen7.7g3.1kcal0.2g0.7g0g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha153g254kcal29.1g0g15.3g0g
Rypsiöljy 26g226kcal0g0g25.6g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g55g66kcal1.9g2g5.5g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana922g1412kcal72.4g49.8g103.6g3.8g
Valittu annoskoko461g706kcal36.2g24.9g51.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna231g353kcal18.1g12.5g25.9g1g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537