Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 225g161kcal4.1g32.5g0.5g2.4g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g135g147kcal32.4g0.1g1.3g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml56g84kcal1.1g1.4g8.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g45g38kcal0.6g2g3.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana922g862kcal76.4g72g26.8g5g
Valittu annoskoko461g431kcal38.2g36g13.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna231g215kcal19.1g18g6.7g1.3g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046