Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Herkkusieni 39g6.3kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana 37g12kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Bataatti, kuorittu 50g40kcal0.8g8.3g0g1.5g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 169g201kcal24.3g0g11.5g0g
Vesi79g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl23g19kcal0.3g1g1.6g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g36g115kcal5.4g0g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana923g805kcal64.6g26.2g48.4g7g
Valittu annoskoko461g403kcal32.3g13.1g24.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna231g201kcal16.2g6.6g12.1g1.8g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214938