Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore113g11kcal0.7g1.9g0.1g0.8g
Tomaatti 141g32kcal0.8g4.9g0.4g2g
Paprika keltainen 96g29kcal0.9g4.9g0.2g1.9g
Fetajuusto Apetina 8 %56g84kcal9g0g4.5g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g56g149kcal15.7g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana922g611kcal54.2g23.4g29.6g9.4g
Valittu annoskoko461g306kcal27.1g11.7g14.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna231g153kcal13.6g5.9g7.4g2.4g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235720