Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g90g153kcal18g0g9g0g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Voi 13g91kcal0.2g0.1g10.2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 113g48kcal3.8g5.4g1.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima39g154kcal11.4g0g11.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras45g158kcal5.9g31.5g0.7g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana922g1481kcal81.8g94.4g85.4g3.8g
Valittu annoskoko461g741kcal40.9g47.2g42.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna231g370kcal20.5g23.6g21.4g1g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594