Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 187g143kcal3.5g29g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Paistijauheliha 10%75g127kcal15g0g7.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.1g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana922g587kcal39g63.8g17.6g5.4g
Valittu annoskoko461g294kcal19.5g31.9g8.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna231g147kcal9.8g16g4.4g1.4g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073