Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki2000g1360kcal244g78g4g0g
Edam 24% (Arla)1200g3840kcal312g0g288g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1088g1371kcal119.7g3.3g97.9g0g
Vehnälese 96g219kcal12.8g14.8g4.3g36g
Ruisjauho kokojyväjauho 192g584kcal16.8g106.4g3.6g26.7g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9232g14888kcal1414.8g435.2g795.6g125.8g
Valittu annoskoko4616g7444kcal707.4g217.6g397.8g62.9g
Annoskoko puolitettuna2308g3722kcal353.7g108.8g198.9g31.5g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577