Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)585g158kcal7.6g28.1g1.2g9.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen675g236kcal1.3g55.3g0.7g10.1g
Kalaliemikuutio 30g91kcal3g10.2g4.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1799g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Katkarapu 750g513kcal108.2g0g8.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%750g637kcal7.5g33.7g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9234g3335kcal260g264.4g134g41.8g
Valittu annoskoko4617g1668kcal130g132.2g67g20.9g
Annoskoko puolitettuna2309g834kcal65g66.1g33.5g10.5g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181