Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa301g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%100g251kcal15g3.1g20g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g11g32kcal1g1.9g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g695kcal35.8g29.8g48.4g6g
Valittu annoskoko462g347kcal17.9g14.9g24.2g3g
Annoskoko puolitettuna231g174kcal9g7.5g12.1g1.5g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175