Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 250g158kcal7.5g12g8.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g90g315kcal3.1g72.8g0.9g2.7g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1439kcal43.6g180.4g59.6g5.4g
Valittu annoskoko462g720kcal21.8g90.2g29.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna231g360kcal10.9g45.1g14.9g1.4g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300