Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu58g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Sokeri 82g333kcal0g81.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea 71g242kcal7.2g49.4g0.8g2.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen48g347kcal0g0g38.6g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g24g174kcal0.2g0.2g19.3g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g24g60kcal3.4g0.8g4.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g60g241kcal0g60.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g3.9kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g3000kcal35.6g398.8g137.8g9.6g
Valittu annoskoko462g1500kcal17.8g199.4g68.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna231g750kcal8.9g99.7g34.5g2.4g
Arvot/100g100g325kcal3.9g43.2g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081