Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi107g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 11g38kcal3.5g5.6g0.1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g21g66kcal3.8g8.8g1.7g3.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 27g34kcal2.9g0.1g2.4g0g
Sokeri 36g147kcal0g36.3g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.7g5.3kcal0.2g1g0.1g0.5g
Hiiva 11g8kcal1.4g0.1g0g0.7g
Vehnäjauho, sunnuntai182g635kcal21.8g128.9g3.8g5.4g
Rusinat (Rainbow) 1 pss27g85kcal0.8g19g0.2g2.6g
Mantelirouhe, 1 rkl8.5g49kcal1.8g0.5g4.3g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g192kcal0g0g21.4g0g
Kananmuna kuoreton 8.5g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g2546kcal74.6g400.6g69.8g28g
Valittu annoskoko462g1273kcal37.3g200.3g34.9g14g
Annoskoko puolitettuna231g637kcal18.7g100.2g17.5g7g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103