Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton175g1149kcal45.4g19.2g103.1g3.5g
Canderel makeutusjauhe8.7g34kcal0.3g8.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 21g78kcal3.9g2.3g4.5g6.4g
Kookoshiutale 31g202kcal2.5g2g19.7g5g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)175g749kcal132.7g8.7g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g4423kcal369.6g80.6g293g29.8g
Valittu annoskoko462g2212kcal184.8g40.3g146.5g14.9g
Annoskoko puolitettuna231g1106kcal92.4g20.2g73.3g7.5g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892