Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 198g151kcal3.7g30.6g0.4g2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)5.2g38kcal0g0g4.2g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g53g100kcal7.9g0g7.9g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g29kcal2g0g2.3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g645kcal27.8g63g29.6g4.6g
Valittu annoskoko462g323kcal13.9g31.5g14.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna231g161kcal7g15.8g7.4g1.2g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770