Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g188g57kcal1.9g7.5g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 26g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g90kcal0g0g10.2g0g
Flora culinesse11g84kcal0g0g9.3g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g75g68kcal0.8g4.5g5.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g735kcal12.6g48.8g52g8.8g
Valittu annoskoko462g368kcal6.3g24.4g26g4.4g
Annoskoko puolitettuna231g184kcal3.2g12.2g13g2.2g
Arvot/100g100g80kcal1.4g5.3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313026