CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 80g262kcal8.4g48.6g1.8g7.9g
Kauralese 7.9g28kcal1.4g3.6g0.6g1.4g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Arla Apetina Feta 3%58g64kcal10.5g1.2g1.7g0g
Paprika vihreä 29g6.2kcal0.3g0.7g0.1g0.6g
Paprika keltainen 44g13kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Tomaattimurska 58g17kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Pinaatti 15g1.9kcal0.2g0.1g0g0.2g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Chili paprika punainen7.3g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti 44g10kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 44g100kcal9.8g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1312kcal64.4g127.6g53.4g25.8g
Valittu annoskoko462g656kcal32.2g63.8g26.7g12.9g
Annoskoko puolitettuna231g328kcal16.1g31.9g13.4g6.5g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327