Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 22g16kcal2.9g0.2g0.1g1.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g80g369kcal0.4g0.4g40.9g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.6g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.230g805kcal30.6g156.3g5.5g8.7g
Kananmuna kuoreton 7.9g11kcal1g0g0.8g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g54g97kcal0.1g23.6g0g0g
5.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g15kcal1.5g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g2767kcal73g400.6g94.6g20.4g
Valittu annoskoko462g1384kcal36.5g200.3g47.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna231g692kcal18.3g100.2g23.7g5.1g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510