Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)56g34kcal0.6g2.5g2.2g0g
Ruokakerma ingman 5%45g38kcal1.6g2.7g2.2g0g
Rainbow perunasipulisekoitus225g146kcal3.6g33.7g0.2g3.1g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit135g296kcal20g3.6g22g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana925g1031kcal51.8g85.8g53.2g6.2g
Valittu annoskoko462g516kcal25.9g42.9g26.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna231g258kcal13g21.5g13.3g1.6g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82167