Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Paprika keltainen 47g14kcal0.4g2.4g0.1g0.9g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g78g16kcal0.5g3g0.2g4.7g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g84g122kcal13.9g1.3g7.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow9g17kcal0.1g0.5g1.6g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g16g3.9kcal0g0g0g0g
Soijakastike 8.4g5.1kcal0.4g0.8g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 125g181kcal4.1g39.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana925g840kcal40.8g102.4g27.8g14.6g
Valittu annoskoko463g420kcal20.4g51.2g13.9g7.3g
Annoskoko puolitettuna231g210kcal10.2g25.6g7g3.7g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11.1g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106784