Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g125g463kcal5.6g38.8g31.3g4.6g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja125g98kcal21g0g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu64g80kcal7g0.2g5.7g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g3.1g1.9kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana925g1298kcal67.8g80.6g76.6g9.8g
Valittu annoskoko463g649kcal33.9g40.3g38.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna231g325kcal17g20.2g19.2g2.5g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674