Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse50g370kcal0g0g41g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Mustikka metsä- 90g40kcal0.5g5.8g0.5g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana925g2567kcal41.4g365.6g97.4g15.2g
Valittu annoskoko463g1284kcal20.7g182.8g48.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna231g642kcal10.4g91.4g24.4g3.8g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644