Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 217g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 18g56kcal1.6g10.2g0.3g2.5g
Kaurahiutale 13g50kcal1.9g7.6g1g1.3g
Auringonkukansiemen 50g297kcal11.5g6.3g24.8g3g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 7g50kcal0g0g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 141g483kcal14.4g98.6g1.7g4.9g
Kuivahiiva, annos 11g3.7g13kcal1.7g1.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana925g1958kcal62.2g263.2g67.2g23.4g
Valittu annoskoko462g979kcal31.1g131.6g33.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna231g490kcal15.6g65.8g16.8g5.9g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.5g7.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453