Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g125g150kcal23.8g0g6.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g9g85kcal0g0g9.4g0g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.9g6.9kcal0.2g1.2g0.1g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana925g692kcal54g39g33g12.8g
Valittu annoskoko463g346kcal27g19.5g16.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna231g173kcal13.5g9.8g8.3g3.2g
Arvot/100g100g75kcal5.8g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070