Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3007g511kcal12g75.2g18g21g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%1002g2505kcal150.3g31.1g200.4g0g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24.1g1g8.5g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g110g323kcal9.9g18.7g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g6950kcal357.4g298.2g485.2g59g
Valittu annoskoko4620g3475kcal178.7g149.1g242.6g29.5g
Annoskoko puolitettuna2310g1737kcal89.4g74.6g121.3g14.8g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175