Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g1119g5753kcal335.8g167.9g458.9g104.1g
Vesi, vesijohtovesi 2239g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g14g51kcal0.5g11.1g0.5g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g280g496kcal0.6g27.4g0.6g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g364g1273kcal50.9g203.7g25.1g40g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala590g1889kcal88.6g348.4g15.4g59g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g18925kcal952.8g1517g1001g406.2g
Valittu annoskoko4620g9462kcal476.4g758.5g500.5g203.1g
Annoskoko puolitettuna2310g4731kcal238.2g379.3g250.3g101.6g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722