Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1192g2262kcal323.2g0g107.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 806g102kcal9g7.9g1.6g8.1g
Kurkku, tuore701g70kcal4.2g11.8g0.7g4.9g
Tomaatti, tuore1683g342kcal10.1g63.9g5g23.6g
Sinappi 112g147kcal4.9g15.8g6.7g1.9g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix126g63kcal1.9g12.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g5971kcal706.6g224g243.8g77g
Valittu annoskoko4620g2986kcal353.3g112g121.9g38.5g
Annoskoko puolitettuna2310g1493kcal176.7g56g61g19.3g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763