Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1000g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 920g3157kcal93.7g644g11g32.2g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%480g1056kcal14.4g24g96g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 400g182kcal12g19.2g6g0g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Sokeri 120g487kcal0g119.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Mansikkahillo 1000g2264kcal5.6g539.4g1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g18089kcal368g2888g510.2g82.8g
Valittu annoskoko4620g9044kcal184g1444g255.1g41.4g
Annoskoko puolitettuna2310g4522kcal92g722g127.6g20.7g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262