Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 350g2538kcal4.2g1.4g284.5g0g
Sokeri 397g1610kcal0g396.2g0g0g
Munan keltuainen82g234kcal12.7g0.2g20.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 531g1821kcal54.1g371.5g6.4g18.6g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g233g863kcal32.7g130.6g2.6g23.3g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g1866g635kcal3.7g132.5g5.6g33.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g85kcal0.8g18.6g0.8g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g467g373kcal12.1g18.7g28g0g
Smetana350g1365kcal7.3g7.7g147g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 280g351kcal30.8g0.7g25.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g47kcal0g11.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g20034kcal318g2225.2g1041g151.2g
Valittu annoskoko4620g10017kcal159g1112.6g520.5g75.6g
Annoskoko puolitettuna2310g5009kcal79.5g556.3g260.3g37.8g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946