Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1868g337kcal10.5g46.7g7.5g13.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1067g1484kcal202.8g0g74.7g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)334g1001kcal43.4g0.3g93.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g454g336kcal20.4g58.5g0.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl534g454kcal7.5g23.5g37.4g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore53g21kcal1.7g2.7g0.4g2.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g267g694kcal80g5.3g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9248g8738kcal739g287g509g32g
Valittu annoskoko4624g4369kcal369.5g143.5g254.5g16g
Annoskoko puolitettuna2312g2184kcal184.8g71.8g127.3g8g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278