Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2167g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 183g558kcal16g101.6g3.5g25.5g
Kaurahiutale 133g499kcal19.3g76g9.7g13.3g
Auringonkukansiemen 500g2970kcal115g63g247.6g30g
Siirappi 100g302kcal0.1g74.1g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 70g497kcal0.3g0g56g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1409g4834kcal143.6g986.2g16.9g49.3g
Kuivahiiva, annos 11g37g132kcal16.5g14.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9250g19582kcal621.6g2631.2g671.8g236.2g
Valittu annoskoko4625g9791kcal310.8g1315.6g335.9g118.1g
Annoskoko puolitettuna2313g4896kcal155.4g657.8g168g59.1g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453