Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3598g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 899g303kcal6.2g49.5g0.9g12.6g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g3g0.6kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g126g422kcal0.1g103.3g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9252g1451kcal12.6g305.6g2g28.8g
Valittu annoskoko4626g725kcal6.3g152.8g1g14.4g
Annoskoko puolitettuna2313g363kcal3.2g76.4g0.5g7.2g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081