Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu5.6g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Currytahna punainen (Pirkka)3.7g10kcal0.1g0.3g0.9g0g
Tomaattimurska 188g55kcal1g9.9g0.4g3.6g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Korianteri, tuore, annos 20g7.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Katkarapu 188g128kcal27.1g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g831kcal58.2g27.6g53g9g
Valittu annoskoko463g415kcal29.1g13.8g26.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna232g208kcal14.6g6.9g13.3g2.3g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228