Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g226g77kcal0.5g16.1g0.7g4.1g
Puolukka 68g26kcal0.3g4.6g0.3g1.8g
Voi 57g410kcal0.7g0.2g46g0g
Mantelilastu (A la meira)57g339kcal13.6g3.7g30.5g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 57g230kcal1.7g54.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g2164kcal33.6g158.8g155g11.8g
Valittu annoskoko463g1082kcal16.8g79.4g77.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna232g541kcal8.4g39.7g38.8g3g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454