Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka113g282kcal12.4g18g18g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g90g128kcal11.3g0.3g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Etikkapunajuuri 38g13kcal0.4g2.5g0.1g0.7g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g90g297kcal1.8g2.3g31.5g0g
Ranskankerma, Milbona75g218kcal1.7g2.3g22.5g0g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sinappi 12g16kcal0.5g1.7g0.7g0.2g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g1956kcal57.6g64g164.4g3.2g
Valittu annoskoko464g978kcal28.8g32g82.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna232g489kcal14.4g16g41.1g0.8g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388