Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 56g58kcal1.9g10.1g0.6g1.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g112g67kcal4.2g8.2g2.2g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)28g99kcal1.5g20.9g1g1.5g
Korppujauho 12g43kcal1.2g8.8g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g373kcal42.7g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g1359kcal109.8g96.2g58.4g7.4g
Valittu annoskoko464g680kcal54.9g48.1g29.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna232g340kcal27.5g24.1g14.6g1.9g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676