Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 51g17kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Bataatti, kuorittu 29g24kcal0.5g4.9g0g0.9g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.4g18kcal0.6g0.4g1.5g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%29g50kcal2g0.4g4.4g0.6g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 15g19kcal3.1g0g0.7g0g
Persilja 8.7g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g357kcal14.2g20.8g22.4g8g
Valittu annoskoko464g179kcal7.1g10.4g11.2g4g
Annoskoko puolitettuna232g89kcal3.6g5.2g5.6g2g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110