Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio219g142kcal21.9g9.2g0.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 70g30kcal6.9g0.3g0.1g0g
Mansikka 175g81kcal0.9g14.7g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g507kcal59.4g48.4g2.4g6.6g
Valittu annoskoko464g253kcal29.7g24.2g1.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna232g127kcal14.9g12.1g0.6g1.7g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191