Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Bataatti, kuorittu 41g33kcal0.6g6.8g0g1.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kanasuikale hunajamarinoitu125g163kcal22.5g2.8g7.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti47g85kcal1.3g5.6g6.6g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g63g69kcal11.3g1.3g1.9g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P78g47kcal0.8g3.5g3.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g946kcal77.2g71g38.8g5.8g
Valittu annoskoko464g473kcal38.6g35.5g19.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna232g237kcal19.3g17.8g9.7g1.5g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.7g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852